Kunci Gitar RAISO DADI SIJI versi NDX AKA Chord Lagu Mudah

Kunci Gitar RAISO DADI SIJI versi NDX AKA Chord Lagu Mudah

Judul Lagu : RAISO DADI SIJI
Artis/Band : NDX A.K.A
Tag            : Dangdut, Hip Hop, Stress Royal
Intro :
A#m    Fm
A#m    Fm

A#m            Fm
Aku tresno ro kowe..
A#m               Fm
Tresno seng sak tenane..
A#m            Fm         F#
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe..
Fm
Atine..

A#m         Fm
Senajan aku wes nduwe..
A#m           Fm
Bojo seng sak tenane..
A#m         Fm          F#      Fm
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe..

Rap : 1
      A#m               Fm
Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan..
      A#m               Fm
Tansah tak awang2 mabur koyo layangan..
      A#m
Padahal bojo neng omah..
      Fm
Mikirke dadi susah..
      F#
Opo seng kudu dilakoni..
      Fm
Aku bingung sendiri..

       A#m
Pancen tak akoni..
       Fm
Tresnoku setengah mati..
       A#m
Tapi aku ra wani..
       Fm
Ngingkari janji suci..
F#                Fm
Mungkin kowe udu jodoku..
                A#m
Tapi aku sayang padamu..
            A#m
Jujur seko jero .. atiku..

Bridge :
D#m         A#m          F#         Fm
Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro..
D#m         A#m              Fm      F 
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo..

Chorus :
A#m         Fm
Sabar sak untoro sayang..
F#            C#
Aku yo wes berjuang..
D#m        G#     C#      F
Ndadekke ngimpi tenanan..
A#m        Fm
Mugo kabeh iso lancar..
F#             C#
Buang kabeh kenangan..
D#m         G#      A#m
Ikhlas lan sabar sayang..

Rap : 2
           A#m               Fm
Ah cincin wes ngelingker neng jari manisku..
           A#m               Fm
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu..
           A#m               Fm
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro..
     F#                    Fm
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio..

      A#m            Fm
Senajan setatusku saiki ora dewe..
      A#m                   Fm
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe..
      F#           Fm                A#m                     
Mugo2 kabeh dikei dalan supoyo dadi padang..
                          A#m
Anggone awak dewe lek gendak'an..

Bridge :
D#m         A#m          F#        Fm
Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro..
D#m         A#m              Fm    F 
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo..

Chorus :
A#m         Fm
Sabar sak untoro sayang..
F#            C#
Aku yo wes berjuang..
D#m        G#     C#      F
Ndadekke ngimpi tenanan..
A#m        Fm
Mugo kabeh iso lancar..
F#             C#
Buang kabeh kenangan..
D#m         G#      A#m
Ikhlas lan sabar sayang..

Break :
A#m           Fm
Aku mung iso nerimo..
F#              C#
Kowe gone wong liyo..
D#m     G#      C#       F
Tresno raiso dipeksano..

Chorus :
A#m         Fm
Aku tetep sayang kowe..
F#          C#
Tekane sak lawase..
D#m       G#        A#m
Aku bahagia nyawang kowe..

A#m          Fm
Tanganku wes ono cincin..
F#          C#
Janji setio lan suci..
D#m  G#    C#     F
Aku raiso nepati..

A#m                Fm
Kowe pancen tak tresnani..
F#           C#
Biyen tekan saiki..
D#m    G#        A#m
Tapi raiso dadi siji..

Outro :
D#m    G#       A#m
Tapi raiso dadi siji....

Kunci Gitar Raiso Dadi Siji NDX A.K.A Chord Lagu Gampang | Chord Gitar Online

Lihat Juga:
Kunci Gitar PETERPAN
Kunci Gitar IWAN FALS
Kunci Gitar UNGU
Kunci Gitar BUKTI VIRGOUN
Kunci Gitar BANYU LANGIT




| REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS | GUITAR TUNER |