Kunci Gitar BALUNGAN KERE Versi NELLA KHARISMA

Chord Kunci Gitar NELLA KHARISMA - BALUNGAN KERE Kord Lagu Dasar Mudah Original
Chord Balungan Kere Versi Nella Kharisma
Judul Lagu : Balungan Kere
Artis/Band : Nella Kharisma
Tag : Dangdut
[Intro]
C    Dm    G    C
Fm    C    Am
Dm    G    C
Fm  G#  C

[Verse 1]
C             Dm
Biyen aku tau kelangan
G                 C         G
Nganti saiki iseh kelingan
Am                  Dm
Koe sing tak anti anti
                    G
Bebrayan tekaning pati
                    C
Jebule mblenjani janji

C               Dm
Kabeh iki mergo kahanan
G                 C        G
Ben iso nyukupi kebutuhan
Am               Dm
Aku kerjo isuk sore
                    G
Nanging koe sambat wae
                  C   Gm
Jaremu balungan kere

[Chorus]
       C            F   G
Opo pancen wes nasibku
                  Em       Am
Kudu pisahan karo sliramu
                  Dm
Jaremu arep nompo opo anane
             G
Nanging nyatane tresnaku 
          C     Gm
Mbok sepelekke

      C          F   G
Kudune koe ngerteni
                    Em    Am
Kabeh mung titipane Gusti
                    Dm
Senajan atiku wes bubrah
                   G
Kandelne nggone ibadah
                     C
Gusti sing paringi berkah

[Bridge]
        Am         Em
Senajan balungan kere
       F            C
Ora kendo nyambut gawe
        Am        Em
Senajan dalan ra alus
        F     G     C
Sing penting wani terus

[Guitar Melody]
Am   F   G   C
Dm   G   C   Am
Dm   G   C
G# C

[Verse 2]
C               Dm
Kabeh iki mergo kahanan
G                 C        
Ben iso nyukupi kebutuhan
Am               Dm
Aku kerjo isuk sore
                    G
Nanging koe sambat wae
                  C   Gm
Jaremu balungan kere

[Chorus]
       C            F   G
Opo pancen wes nasibku
                  Em       Am
Kudu pisahan karo sliramu
                  Dm
Jaremu arep nompo opo anane
             G
Nanging nyatane tresnaku 
          C     Gm
Mbok sepelekke

      C          F   G
Kudune koe ngerteni
                    Em    Am
Kabeh mung titipane Gusti
                    Dm
Senajan atiku wes bubrah
                   G
Kandelne nggone ibadah
                     C
Gusti sing paringi berkah

Am                  Dm
Senajan atiku wes bubrah
                   G
Kandelne nggone ibadah
                     C
Gusti sing paringi berkah

[Outro]
C

Chord BALUNGAN KERE Versi NELLA KHARISMA Kord Kunci Gitar Dasar Gampang



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.