ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Kunci Gitar DENNY CAKNAN - TANPO TRESNAMU (Nada Dasar C)

Chord Kunci Gitar Tanpo Tresnamu By Denny Caknan Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original (Nada Dasar C)
Chord Denny Caknan Tanpo Tresnamu
Judul Lagu : Tanpo Tresnamu
Artis/Band : Denny Caknan
Tag : Dangdut
(Chord D/F#)
E A D G B e.
2 0 0 2 3 2

[Intro]
C   D   
G   D/F#   Em   
Am  D

[Verse 1]
   G            Bm          Em   D 
Mbiyen seneng bareng karo kowe
   C           D          G
Mbiyen susah tetep karo kowe
E     Am    B          Em     D
Saiki wis bedo kowe ro wong liyo
           C                      D
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

[Verse 2]
 G         Bm         Em   D
Opo kudu pasrah kahanane
  C           D        G
Kudu nerimo karo putusane
E      Am  B       Em   D
Saktenane ati iki ora lilo
            C
Yen nyawang sliramu
                D
Nyanding wong liyo

[Chorus]
C           D        Bm   Em
  Segampang kuwi caramu
Am        B       Em   D
  Ngapusi roso atimu
C       D        Bm     Em
  Saiki aku dewe neng kene
Am          D         G
  Ming sepi tanpo tresnamu

[Music]
C   Bm   Em   Am   B   Em     D
C   Bm   Em     
Am   D   G

[Verse 2]
 G         Bm         Em   D
Opo kudu pasrah kahanane
  C           D        G
Kudu nerimo karo putusane
E      Am  B       Em   D
Saktenane ati iki ora lilo
            C
Yen nyawang sliramu
                D
Nyanding wong liyo

[Chorus]
C           D        Bm   Em
  Segampang kuwi caramu
Am        B       Em   D
  Ngapusi roso atimu
C       D        Bm     Em
  Saiki aku dewe neng kene
Am          D         G
  Ming sepi tanpo tresnamu

F        G       Em  Am
  Kepiye maneh caraku
Dm           E          Am   G
  Ngelalekno esem ngguyumu
F       G        Em     Am
  Saiki aku dewe neng kene
Dm          G         C
  Ming sepi tanpo tresnamu

F       G        Em     Am
  Saiki aku dewe neng kene
Dm          G         F
  Ming sepi tanpo tresnamu
Fm          G         C
  Ming sepi tanpo tresnamu...

Chord Denny Caknan Tanpo Tresnamu Kord Lagu Dasar Gampang chordgitaronline.com


Share :

Auto Scroll Stop Scroll