Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Ikhlasno (Original Chord Nada Dasar F)

Chord Kunci Gitar Tak Ikhlasno By Happy Asmara Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original (Nada F)
Chord Happy Asmara Tak Iklhasno
Judul Lagu : Tak Ikhlasno
Artis/Band : Happy Asmara
Tag : Dangdut
[Intro]
F   C   Dm   Am
Bb  F   Gm   C

[Verse 1]
F        C     
Sepine wengi iki
Dm       Am
Ngeridu ati
Bb            F         Gm
Seng tansah kelingan sliramu
  C          F
Kowe ninggal aku

[Verse 2]
F       C
Ademe howo iki
    Dm           Am
Nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
Mergo nyawang kowe
   Gm   C      F   
Gandeng karo liyane

Bb   C   F

[Pre-Chorus]
       Dm          Am
Yen pancen iki wis garise
 Bb              F
Aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
Kabeh kudu tak lalekne
    Bb            C
Masio, abot sanggane oohoo

[Chorus]
     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki
       C        F
Amergo di khianati

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng
C       F
Sak lawase

[Interlude]
F   C   Dm   Am
Bb  F   Gm   C
F   C   Dm   Am 
Bb  F   Gm   F

[Verse 2]
F       C
Ademe howo iki
    Dm           Am
Nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
Mergo nyawang kowe
   Gm   C      F   
Gandeng karo liyane

Bb   C   F

[Pre-Chorus]
       Dm          Am
Yen pancen iki wis garise
 Bb              F
Aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
Kabeh kudu tak lalekne
    Bb            C
Masio, abot sanggane

[Chorus]
     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki
       C        F
Amergo di khianati

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng
C       F
Sak lawase

     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki
       C        F
Amergo di khianati

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng
C       F      F
Sak lawase...

Chord Happy Asmara Tak Ikhlasno Kunci Gitar Gampang Vesi Asli (Nada F) chordgitaronline.com



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]


Nb: Setiap lagu memiliki hak cipta dari penyanyi, pengarang dan label yang terkait. Semua materi yang ada di situs kami digunakan untuk tujuan edukasi. Website kami tidak membagikan link download mp3 lagu, media streaming video atau file apapun yang melanggar hak cipta (bajakan).