Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Ikhlasno (Original Chord Nada Dasar F)

Chord Kunci Gitar Tak Ikhlasno By Happy Asmara Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original (Nada F)
Chord Happy Asmara Tak Iklhasno
Judul Lagu : Tak Ikhlasno
Artis/Band : Happy Asmara
Tag : Dangdut
[Intro]
F   C   Dm   Am
Bb  F   Gm   C

[Verse 1]
F        C     
Sepine wengi iki
Dm       Am
Ngeridu ati
Bb            F         Gm
Seng tansah kelingan sliramu
  C          F
Kowe ninggal aku

[Verse 2]
F       C
Ademe howo iki
    Dm           Am
Nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
Mergo nyawang kowe
   Gm   C      F   
Gandeng karo liyane

Bb   C   F

[Pre-Chorus]
       Dm          Am
Yen pancen iki wis garise
 Bb              F
Aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
Kabeh kudu tak lalekne
    Bb            C
Masio, abot sanggane oohoo

[Chorus]
     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki
       C        F
Amergo di khianati

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng
C       F
Sak lawase

[Interlude]
F   C   Dm   Am
Bb  F   Gm   C
F   C   Dm   Am 
Bb  F   Gm   F

[Verse 2]
F       C
Ademe howo iki
    Dm           Am
Nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
Mergo nyawang kowe
   Gm   C      F   
Gandeng karo liyane

Bb   C   F

[Pre-Chorus]
       Dm          Am
Yen pancen iki wis garise
 Bb              F
Aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
Kabeh kudu tak lalekne
    Bb            C
Masio, abot sanggane

[Chorus]
     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki
       C        F
Amergo di khianati

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng
C       F
Sak lawase

     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki
       C        F
Amergo di khianati

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng
C       F      F
Sak lawase...

Chord Happy Asmara Tak Ikhlasno Kunci Gitar Gampang Vesi Asli (Nada F) chordgitaronline.com



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.