ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord KOWE SING GAWE KISAH - Nella Kharisma (Original Kunci Gitar Nada B)

Chord Kunci Gitar Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah Kord Lagu Dasar Mudah Versi Asli / Original
Chord Kowe Sing Gawe Kisah Nella Kharisma
Title : Kowe Sing Gawe Kisah
Artis/Band : Nella Kharisma
Tag : Dangdut
[Chord Spesial]
E A D G B e.
x 1 4 3 2 x  = F#/A#
x 2 4 2 4 2  = B7

[Intro]
B   F#/A#   G#m   F#m   B
E   Em

[Verse 1]
G#m                  C#m
  Dudu arek e sing salah
F#                        B
  Nanging kowe sing wes gawe kisah
E                       C#m
  Ra sah nyalahke wong liyo
          F#                    B
Yen sejatine kowe dewe sing suloyo

[Verse 2]
G#m                     C#m
  Ra sah ngeyel ngaku bener
F#                  B
  Yen saktenane kowe sing minger
E                      C#m
  Meneng-meneng ketok anteng
                F#
Tibak e ning mburiku 
           B
Kowe tegel ngantem

[Chorus]
B                   E
  Wes tak belani perih
           F#
Ngenteni kowe
                     D#m
Weteng liyer kroso luwih
          G#m
Ora tak rasakne
         C#m             F#
Mung kepengen saat kau datang
                  B     
Ku sambut peluk sayang

B7                   E
  Ra cocok ro angen-angen
            F#
Yang ku idamkan
                    D#m
Sikil nganti gringgingen
         G#m
Kamu tak datang
         C#m            F#
Yen pancene kowe gawe kisah
             Em      B
Aku tak sing ngalah

[Interlude]
C#m   F#   
B   D#m   G#m
C#m   F#

[Chorus: Break]
B                   E
  Wes tak belani perih
           F#/A#
Ngenteni kowe
                     D#m
Weteng liyer kroso luwih
          G#m
Ora tak rasakne
         C#m             F#
Mung kepengen saat kau datang
                  B     
Ku sambut peluk sayang

F#  F#  G#m  A  A  A#m  B

[Chorus]
                  B   E
Ra cocok ro angen-angen
            F#
Yang ku idamkan
                    D#m
Sikil nganti gringgingen
         G#m
Kamu tak datang
         C#m            F#
Yen pancene kowe gawe kisah
             F#      B
Aku tak sing ngalaahh

B                   E
  Wes tak belani perih
           F#
Ngenteni kowe
                     D#m
Weteng liyer kroso luwih
          G#m
Ora tak rasakne
         C#m             F#
Mung kepengen saat kau datang
                  B     
Ku sambut peluk sayang

B7                   E
  Ra cocok ro angen-angen
            F#
Yang ku idamkan
                    D#m
Sikil nganti gringgingen
         G#m
Kamu tak datang
         C#m            F#
Yen pancene kowe gawe kisah
             E      B
Aku tak sing ngalah...

Chord Nella Kharisma Kowe Sing Gawe Kisah Kunci Gitar Gampang
chordgitaronline.com


Share :

Auto Scroll Stop Scroll