Chord Arya Satria - Dudu Aku Sing Neng Ati (Nada Dm Original Kunci Gitar)

Chord Kunci Gitar Dudu Aku Sing Neng Ati by Arya Satria Kord Lagu Dasar Mudah Verse Asli / Original Nada Dm
Chord Dudu Aku Sing Neng Ati Arya Satria
Title : Dudu Aku Sing Neng Ati
Artis/Band : Arya Satria
Tag : Dangdut
[Intro]
Dm   Bb   C   Am
Dm   Bb   C   Dm

[Verse 1]
Dm               Bb
Aku ngerti dudu aku sing neng ati
C                Am
Aku ngerti dudu aku sing di tresnani
Dm                    Bb
Nanging ono wong liyo sing neng ati
     C                   Dm
Sing di tresnani lan ugo di sayangi

[Verse 2]
Dm                   Bb
Aku ngerti tresnomu ora songko ati
C                    Am
Aku ngerti sayangmu ora songko ati
Dm                        Bb
Nanging aku tansah pasrah marang Gusti
  C                  Dm
Mugo aku kuat ikhlas ati

[Re-Intro]
Dm   Bb   C   Am
Dm   Bb   C   Dm

[Chorus]
Dm               Bb
Aku ngerti dudu aku sing neng ati
Gm                         Dm
Nanging tresnaku tulus songko ati
Dm                     Bb
Aku ra ngerti nganti kapan tresno iki
Gm                       Dm
Manggon neng ati ra biso keganti

     Bb
Senajan saben wengi
        Gm
Nangis eluh mbrebes mili
          Am                    Dm
Mergo ngerti dudu aku sing neng ati

[Verse 2: Koplo]
Dm                   Bb
Aku ngerti tresnomu ora songko ati
C                    Am
Aku ngerti sayangmu ora songko ati
Dm                        Bb
Nanging aku tansah pasrah marang Gusti
  C                  Dm
Mugo aku kuat ikhlas ati

[Music]
Dm   Bb   C   Am
Dm   Bb   C   Dm

[Chorus]
Dm               Bb
Aku ngerti dudu aku sing neng ati
Gm                         Dm
Nanging tresnaku tulus songko ati
Dm                     Bb
Aku ra ngerti nganti kapan tresno iki
Gm                       Dm
Manggon neng ati ra biso keganti

     Bb
Senajan saben wengi
        Gm
Nangis eluh mbrebes mili
          Am                    Dm
Mergo ngerti dudu aku sing neng ati...

[Outro]
Dm

Chord Dudu Aku Sing Neng Ati Arya Satria Kunci Gitar Gampang chordgitaronline.com



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.