ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord HAPPY ASMARA - SEPINE WENGI Kunci Gitar Mudah

Chord Kunci Gitar SEPINE WENGI By HAPPY ASMARA Kord Lagu Dasar Gampang Versi Original / asli.
Chord Sepine Wengi Happy Asmara
Title : Sepine Wengi
Artis/Band : Happy Asmara
Tag : Dangdut
Nb: Nada dasar asli lagu adalah C#
Chord Originalnya ada Dibagian bawah

[Chord G7]
E A D G B e'
3 5 3 4 6 3

[Intro]
C    G    
Am   D   G   G7
C    G    Em
Am   D   G

[Verse]
     G
Cobo Sawangen Langit 
      Bm           C
Wengi Iki Kemerlip Lintang 
     D          G
Nambahi Kangene Ati 
       G
Opo Ra Kelingan Naliko 
   Bm          C
Pacaran Kowe Nate Janji 
     D              G    G7
Ra Bakal Mbok Blenjani..  

[Chorus]
          C
Nanging Saiki 
      G
Kowe Ono Ngendi 
    Am           D
Tekomu Tanpo Semayan 
     G            G7
Lungomu Tanpo Pamitan..

       C
Neng Kene Aku Ngenteni 
     G           Em
Sliramu Karo Dedungo 
     Am            D
Mugo Awakmu Neng Kono 
       G      G7
Biso Bahagio...  

    C
Aku Ra Bakal Dolanan 
     G               Em
Seng Jenenge Tresno Iki 
     Am             D
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G
Nandang Loro Ati..

[Bridge]
C       Bm   Am
  Loro Ati..
D          G    G7
Mbok Blenjani..
C       Bm
  Loro Ati..
Am    D    G
D

[Verse: Koplo]
     G
Cobo Sawangen Langit 
      Bm           C
Wengi Iki Kemerlip Lintang 
     D          G    D
Nambahi Kangene Ati 
       G
Opo Ra Kelingan Naliko 
   Bm          C
Pacaran Kowe Nate Janji 
     D              G    G7
Ra Bakal Mbok Blenjani..  

[Chorus: Koplo]
          C
Nanging Saiki 
      G
Kowe Ono Ngendi 
    Am           D
Tekomu Tanpo Semayan 
     G            G7
Lungomu Tanpo Pamitan..

       C
Neng Kene Aku Ngenteni 
     G           Em
Sliramu Karo Dedungo 
     Am            D
Mugo Awakmu Neng Kono 
       G      G7
Biso Bahagio..

    C
Aku Ra Bakal Dolanan 
     G               Em
Seng Jenenge Tresno Iki 
     Am             D
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G      G7
Nandang Loro Ati..


          C
Nanging Saiki 
      G
Kowe Ono Ngendi 
    Am           D
Tekomu Tanpo Semayan 
     G            G7
Lungomu Tanpo Pamitan..

       C
Neng Kene Aku Ngenteni 
     G           Em
Sliramu Karo Dedungo 
     Am            D
Mugo Awakmu Neng Kono 
       G      G7
Biso Bahagio..

    C
Aku Ra Bakal Dolanan 
     G               Em
Seng Jenenge Tresno Iki 
     Am             D
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G      G7
Nandang Loro Ati...
     Am             D
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G       G
Nandang Loro Ati...

[[[ CHORD ORIGINAL NADA: C# ]]]

[Chord G#7]
E A D G B e'
4 6 4 5 7 4

[Intro]
C#   G#   
A#m  D#  G#  G#7
C#   G#   Fm
A#m  D#  G#

[Verse]
     G#
Cobo Sawangen Langit 
      Cm           C#
Wengi Iki Kemerlip Lintang 
     D#         G#
Nambahi Kangene Ati 
       G#
Opo Ra Kelingan Naliko 
   Cm          C#
Pacaran Kowe Nate Janji 
     D#             G#   G#7
Ra Bakal Mbok Blenjani..  

[Chorus]
          C#
Nanging Saiki 
      G#
Kowe Ono Ngendi 
    A#m          D#
Tekomu Tanpo Semayan 
     G#           G#7
Lungomu Tanpo Pamitan..

       C#
Neng Kene Aku Ngenteni 
     G#          Fm
Sliramu Karo Dedungo 
     A#m           D#
Mugo Awakmu Neng Kono 
       G#     G#7
Biso Bahagio...  

    C#
Aku Ra Bakal Dolanan 
     G#              Fm
Seng Jenenge Tresno Iki 
     A#m            D#
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G#
Nandang Loro Ati..

[Bridge]
C#      Cm   A#m
  Loro Ati..
D#         G#   G#7
Mbok Blenjani..
C#      Cm
  Loro Ati..
A#m   D#   G#
D#

[Verse: Koplo]
     G#
Cobo Sawangen Langit 
      Cm           C#
Wengi Iki Kemerlip Lintang 
     D#         G#   D#
Nambahi Kangene Ati 
       G#
Opo Ra Kelingan Naliko 
   Cm          C#
Pacaran Kowe Nate Janji 
     D#             G#   G#7
Ra Bakal Mbok Blenjani..  

[Chorus: Koplo]
          C#
Nanging Saiki 
      G#
Kowe Ono Ngendi 
    A#m          D#
Tekomu Tanpo Semayan 
     G#           G#7
Lungomu Tanpo Pamitan..

       C#
Neng Kene Aku Ngenteni 
     G#          Fm
Sliramu Karo Dedungo 
     A#m           D#
Mugo Awakmu Neng Kono 
       G#     G#7
Biso Bahagio..

    C#
Aku Ra Bakal Dolanan 
     G#              Fm
Seng Jenenge Tresno Iki 
     A#m            D#
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G#     G#7
Nandang Loro Ati..


          C#
Nanging Saiki 
      G#
Kowe Ono Ngendi 
    A#m          D#
Tekomu Tanpo Semayan 
     G#           G#7
Lungomu Tanpo Pamitan..

       C#
Neng Kene Aku Ngenteni 
     G#          Fm
Sliramu Karo Dedungo 
     A#m           D#
Mugo Awakmu Neng Kono 
       G#     G#7
Biso Bahagio..

    C#
Aku Ra Bakal Dolanan 
     G#              Fm
Seng Jenenge Tresno Iki 
     A#m            D#
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G#     G#7
Nandang Loro Ati...
     A#m            D#
Yen Ujunge Bakalan Aku 
          G#      G#
Nandang Loro Ati...

Chord Happy Asmara Sepine Wengi Kunci Gitar Mudah chordgitaronline.com


Share :

Auto Scroll Stop Scroll