ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord SING TAK SAYANG ILANG by Dhevy Geranium (Kunci Gitar Asli Nada C)

Chord Kunci Gitar Dhevy Geranium - Sing Tak Sayang Ilang Kord Lagu Dasar Gampang Versi Original / Asli.
Chord Sing Tak Sayang Ilang Dhevy Geranium
Title : Sing Tak Sayang Ilang
Artis/Band : Dhevy Geranium
Tag : Reggae
[Intro]
C   Am   F   G

[Verse 1]
  C                Am
Kowe wong sing tresnani
   F                G
Saiki malah nggudo ati
Em                    Am
Janjimu pengen urep bebarengan
     F                  G
Tapi nyatane tresnaku kapusan

[Verse 2]
 C               Am
aku, ora bakal lali
       F     
karo kowe, 
             G
Sing tau ono ning ati
Em      A
nyatane, 
                       Dm
Tresnoku sing mbok sepelehke
          F        
Tak tahan tahan 
                 G
Atiku tambah kelaran

[Reff]
         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo akeh pacoban
       F
Kowe mblenjani janji
          G
Ninggalne aku dewean

         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo kalah saingan
     F
Kowe ninggalne aku
        G
Ngaboti wong wadon liyan

[Rap]
C
  Seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
  Mergo tresnaku ro kowe
         Am    G
Wes akeh pacoban
F
  Kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
  Wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

C
  Seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
  Mergo tresnaku ro kowe
         Am    G
Wes akeh pacoban
F
  Kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
  Wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

[Music] 
Am   Em   Dm   G
G  Am    Bm  C    Em  C

[Verse 2]
 C               Am
aku, ora bakal lali
       F     
karo kowe, 
             G
Sing tau ono ning ati
Em      A
nyatane, 
                       Dm
Tresnoku sing mbok sepelehke
          F        
Tak tahan tahan 
                 G
Atiku tambah kelaran

[Reff]
         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo akeh pacoban
       F
Kowe mblenjani janji
          G
Ninggalne aku dewean

         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo kalah saingan
     F
Kowe ninggalne aku
        G
Ngaboti wong wadon liyan

[Rap]
C
  Seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
  Mergo tresnaku ro kowe
         Am    G
Wes akeh pacoban
F
  Kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
  Wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

C
  Seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
  Mergo tresnaku ro kowe
         Am    G
Wes akeh pacoban
F
  Kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
  Wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

[Reff]
         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo akeh pacoban
       F
Kowe mblenjani janji
          G
Ninggalne aku dewean

         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo kalah saingan
     F
Kowe ninggalne aku
        G
Ngaboti wong wadon liyan

         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo akeh pacoban
       F
Kowe mblenjani janji
          G
Ninggalne aku dewean

         C
Seng tak sayang wes ilang
      Am
Mergo kalah saingan
     F
Kowe ninggalne aku
        G
Ngaboti wong wadon liyan...

[Outro] 
C   G   F   Em  
Em F G
C   G   C

Chord Dhevy Geranium Sing Tak Sayang Ilang Kunci Gitar Mudah chordgitaronline.com


Share :

Auto Scroll Stop Scroll