ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord TIWAS TRESNO - Via Vallen (Original Kunci Gitar Gampang)

Chord Kunci Gitar Via Vallen - Tiwas Tresno Kord Lagu Dasar Mudah Versi Asli / Original
Chord Via Vallen Tiwas Tresno
Title : Tiwas Tresno
Artis/Band : Via Vallen
Tag : Dangdut
[Intro-Chorus]
  Dm          G
Hatiku kau khianati
  Em         Am
Hatiku kau buat benci
  F              G
Kini aku kudu pergi

[Verse 1]
     C        G         Am  G
Jane opo salahku karo kowe
    C            G          F     G
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
   Dm             C        F
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Em     Dm                        G
  Undangan wes nyebar aku ne ambyar
 
F   Fm

[Verse 2]
       C          G         Am  G
Mbiyen kowe teko aku wes kondo
    C             G    
Aku wong biasa ra koyo 
    F           G
Uripmu sing mulyo
    Dm            C   
Jaremu tetep tresno 
     F
Ra nggagas ndunyo
Em     Dm                    G
  Janjimu nang aku bakale setyo

[Chorus]
         C         F
Kowe nglarani ati sing wes kok
  C
Gawe tresno
   Am           Dm
Mbiyen aku wes tau
         Dm             G
Ngomong ojo nggawe aku tresno

         C             F  
Mbendino kowe ngomong janjine
  C
Bakal setyo
   Am           Dm  
Ternyata kabeh palsu
                      G
Kowe tresno nang arek liyo
                  Am 
Atiku kok gawe loro


[Interlude]
Am   G   F
C   Am   Dm   G
Am   G   F
C   Am   
A#  G

[Verse 1]
     C        G         Am  G
Jane opo salahku karo kowe
    C            G          F     G
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
   Dm             C        F
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Em     Dm                        G
  Undangan wes nyebar aku ne ambyar
 
F   Fm

[Verse 2]
       C          G         Am 
Mbiyen kowe teko aku wes kondo
    C             G    
Aku wong biasa ra koyo 
    F           G
Uripmu sing mulyo
    Dm            C   
Jaremu tetep tresno 
     F
Ra nggagas ndunyo
     Dm                    G
Janjimu nang aku bakale setyo

[Chorus]
         C         F
Kowe nglarani ati sing wes kok
  C
Gawe tresno
   Am           Dm
Mbiyen aku wes tau
         Dm             G
Ngomong ojo nggawe aku tresno

      C           F
Saiki kowe malah ngadohi
    Em           Am
Aku mergo cah liyo...

[Ending]
               Dm
Ati sing kok gawe tresno
            G
Saiki malah cidro
                   F       G
Mergo percoyo kowe tresno, hoo

  Dm            G
Hatiku kau khianati
  Em          Am
Hatiku kau buat benci
  F              G   C
Kini aku kudu pergi...

Chord Via Vallen Tiwas Tresno Kunci Gitar Gampang
chordgitaronline.com


Share :

Auto Scroll Stop Scroll