Kunci Gitar Aftershine - Tekan Semene

Title : Tekan Semene
Artis/Band : Aftershine
Tag : Dangdut
[Chord D/F#]
E A D G B e'
2 0 0 2 3 2

[Intro]
G   D/F#   Em   D
C   Cm   D

[Verse 1]
G                     C
  Kowe sing tau nglarani
          Em             D
Ninggal tatu ning njero ati
C                 G            Am
  Wes semene gedhene perjuanganku
              D
Kowe ra ngerteni

[Verse 2]
G                    C
  Tibo tangi tak lakoni
             Em            D
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
C                    G
  Opo wae sing tak duwe
         D
Tak wenehke

[Pre-Chorus]
    C
Aku sing berjuang
    G
Aku sing kelaran
    C
Aku sing tenanan
               D       D
Tego mbok nggo dolanan

[Chorus]
      G      D
Tekan semene
          Em    D
Cerito ku ro kowe
  C            G
Kudu tak ikhlaske
       Am         D
Pancen iki takdir'e

      G       D
Wes cukup wae 
        Em     D
Rasah diteruske
 C           G
Ati wes ra kuat 
  C             G
Bingung arep sambat
  C           G
Pancen kudu lungo
        Am
Aku wes kesel
D          C
Mbok sio sio..
Bm   Am   B
Ooo.. sio sio..

[Gitar Melody]
G   D   Em   D   D

[Verse 2: Koplo]
G                    C
  Tibo tangi tak lakoni
             Em            D
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
C                    G
  Opo wae sing tak duwe
         D
Tak wenehke

[Pre-Chorus]
    C
Aku sing berjuang
    G
Aku sing kelaran
    C
Aku sing tenanan
               D       D
Tego mbok nggo dolanan

[Chorus]
      G      D
Tekan semene
          Em    D
Cerito ku ro kowe
  C            G
Kudu tak ikhlaske
       Am         D
Pancen iki takdir'e

      G       D
Wes cukup wae 
        Em     D
Rasah diteruske
 C           G
Ati wes ra kuat 
  C             G
Bingung arep sambat
  C           G
Pancen kudu lungo
        Am
Aku wes kesel
D          G   E
Mbok sio sio...

[Chorus: Overtone]
      A      E
Tekan semene
          F#m   E
Cerito ku ro kowe
  D            A
Kudu tak ikhlaske
       Bm         E
Pancen iki takdir'e

      A       E
Wes cukup wae 
        F#m    E
Rasah diteruske
 D           A
Ati wes ra kuat 
  D             A
Bingung arep sambat
  D           A
Pancen kudu lungo
        Bm
Aku wes kesel
E         D     Dm
Mbok sio sio.. aaa..
             A
Mbok sio sio no...

Chord Aftershine Tekan Semene
Chord Kunci Gitar Teken Semene - Aftershine Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original Chord Gitar Online



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.