ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN

Title : Kebal Kelaran
Artis/Band : Happy Asmara
Tag : Dangdut
[Intro]
Dm   A#   F   C

[Verse I]
Dm          A#
Tego kowe tego 
       F     
Ninggalne aku sing wis 
  C
Mulai tresno
   Dm        A#
Ra ono, roso bersalah 
     F
Kowe mbubrahi tatanan ati 
     C
Kowe ninggalne aku

[Pre-Chorus]
      A#
Chatingan
                  C
Yo wis sayang-sayangan
     A#
Kowe wis janji
                  C
Ra bakal ninggal aku

[Chorus]
        Dm             A#
Kowe mundur, aku ora popo
           F
Mergo ati iki
                   C
Wis kebal mbok larani
        Dm               A#
Masio loro, batinku kesikso
      F      C
Aku lilo, sayangku
            Dm
Mbok tinggalno..

[Interlude]
Dm   A#   F   C
Dm   A#   F   C

[Verse II]
   Dm             A#
Chatingmu, nggowo roso
     F
perlahan-lahan tresnomu
     C
wis iso tak tompo
    Dm               A#
Kediri ngawi, sing dadi saksi
     F
Kowe mbubrahi tatanan ati
     C
Kowe ninggalne aku

[Pre-Chorus]
      A#
Chatingan
                  C
Yo wis sayang-sayangan
     A#
Kowe wis janji
                  C
Ra bakal ninggal aku

[Chorus]
        Dm             A#
Kowe mundur, aku ora popo
           F
Mergo ati iki
                   C
Wis kebal mbok larani
        Dm               A#
Masio loro, batinku kesikso
      F      C
Aku lilo, sayangku
            Dm
Mbok tinggalno..

        Dm             A#
Kowe mundur, aku ora popo
           F
Mergo ati iki
                   C
Wis kebal mbok larani
        Dm               A#
Masio loro, batinku kesikso
      F      C
Aku lilo, sayangku
            Dm   Dm
Mbok tinggalno...

Chord Kunci Gitar Kebal Kelaran Happy Asmara
Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Kebal Kelaran Kord Lagu Mudah Versi Original


Share :

Auto Scroll Stop Scroll