ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord Happy Asmara - Matur Nuwun

Title : Matur Nuwun
Artis/Band : Happy Asmara
Tag : Dangdut
E A D G B e'
x 0 3 2 1 1 = F/A
x x 0 2 1 2 = D7

[Intro]
A#   F/A   Gm   Dm
D#   Dm   Cm   F

[Verse]
  A#          F/A     Gm     Dm
Matur nuwun kanggo sakabehe
  D#    Dm          F
pernah urip bareng kowe
   Dm
Masio ora sempurno
   Gm
Kok ngene endinge
  D#       F         A#
Sepurane yen akeh salahe

D#   F   A#

[Reff]
 Gm            Dm
Aku kudu kuat ora oleh sambat
   D#         F        A#
Mergo iki wes pancen dalane
 Gm            Dm
Aku kudu kuat ora oleh sambat
   D#        F      A#
Mergo kabeh ono tulisane

[Music]
D#   F   Dm   Gm
D#   F   A#
D#   F   Dm   Gm
D#   F   A#

[Verse: Koplo]
  A#          F/A     Gm     Dm
Matur nuwun kanggo sakabehe
  D#    Dm          F
pernah urip bareng kowe
   Dm
Masio ora sempurno
   Gm
Kok ngene endinge
  D#       F         A#
Sepurane yen akeh salahe

D#   F   A#

[Reff]
 Gm            Dm
Aku kudu kuat ora oleh sambat
   D#         F        A#   D7
Mergo iki wes pancen dalane
 Gm            Dm
Aku kudu kuat ora oleh sambat
   D#        F      A#
Mergo kabeh ono tulisane

 Gm            Dm
Aku kudu kuat ora oleh sambat
   D#         F        A#   D7
Mergo iki wes pancen dalane
 Gm            Dm
Aku kudu kuat ora oleh sambat
   D#        F      A#
Mergo kabeh ono tulisane..
   D#        F      A#
Mergo kabeh ono tulisane...

Chord Kunci Gitar Matur Nuwun Happy Asmara
Chord Kunci Gitar Matur Nuwun - Happy Asmara Kord Lagu Gampang Versi Original


Share :

Auto Scroll Stop Scroll