ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord Jihan Audy - Nutupi Laraku

Title : Nutupi Laraku
Artis/Band : Jihan Audy
Tag : Dangdut
[Chorus]
                A                    B
Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
                 G#m                    C#m
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
           A             B
Ati rasane loro, aku terimo
                  E
Aku pengen pamit lungo

                  A                   B
Mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
               G#m                 C#m
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
                A
Nggawe bingung atiku
       B                      E
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

A   B

[Verse I]
 E            C#m
Isih kuat ora atiku
  A                  B
Terus sabar ming ngremuk aku
G#m             C#
Sakjane nyikso batinku
             F#m                    B
Nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
          E
Nutupi laraku

[Verse II]
  E               C#m
Soyo adoh, mung gawe ragu
 A            B
Opo iso yen terus mlaku
G#m           C#
Tak pekso senajan loro
    F#m
Aku ra popo
      B                E
Ning atiku sing rung kulino

[Pre-Chorus]
      A                    B
Yen terus sabar aku uwis tau
  G#m                  C#m
Mangan ati kuwi mbendinaku
     F#m                B
Cubo ngertiyo sing neng pikirku

[Chorus]
                A                    B
Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
                 G#m                    C#m
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
           A             B
Ati rasane loro, aku terimo
                  E
Aku pengen pamit lungo

                  A                   B
Mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
               G#m                 C#m
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
                A
Nggawe bingung atiku
       B                      E
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

[Music]
A   B   G#m   C#m
A   B   E

[Verse I]
 E            C#m
Isih kuat ora atiku
  A                  B
Terus sabar ming ngremuk aku
G#m             C#
Sakjane nyikso batinku
             F#m                    B
Nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
          E
Nutupi laraku

[Pre-Chorus]
      A                    B
Yen terus sabar aku uwis tau
  G#m                  C#m
Mangan ati kuwi mbendinaku
     F#m                B
Cubo ngertiyo sing neng pikirku

[Chorus]
                A                    B
Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
                 G#m                    C#m
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
           A             B
Ati rasane loro, aku terimo
                  E
Aku pengen pamit lungo

                  A                   B
Mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
               G#m                 C#m
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
                A
Nggawe bingung atiku
       B                      E     E
Arep tekan kapan tak tutupi laraku...

Chord Kunci Gitar Jihan Audy Nutupi Laraku
Chord Kunci Gitar Nutupi Laraku by Jihan Audy Kord Lagu Gampang Versi Original


Share :

Auto Scroll Stop Scroll