Chord Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Title : Tak Duduhi Dalane
Artis/Band : Nella Kharisma
Tag : Dangdut
E A D G B e'
x 2 0 0 3 3 = G/B

[Intro]
C   G/B   Am   Em
F    C    Dm   G
C   G/B   Am   Em
F    C    Dm   G

[Verse]
C       G/B       Am        Em    
 Kesel atiku ngerasakke awakmu
F           C     
 Kabeh sing tak karep 
  Dm       G
Saiki wis ilang
C       G/B          Am
 Eling omongmu mung awakku 
             Em
Sing mbok sayang
F            C
 Nanging tresnamu 
     Dm            G
Mung manis neng lambe

[Pre-Chorus]
Dm                   F
 Mbok kiro ku ra ngerti 
             Am       G
Kowe karo de’e kebangeten
Dm               F
 Koyo aku ra ngerti 
      C                G
Opo wae sing mbok delikke

[Chorus]
C          G    
Ngomong wae 
    Am           Em
Opo sing mbok karepke
 F           C
Opo wae yen iso nggawe 
     Dm      G
Dadi atimu seneng
C         G 
Jujur wae 
    Am           Em
Opo sing mbok karepke
   F               C
Ra sah mandek terosno wae 
     Dm       G
Takduduhi dalane

[Music]
F   Fm   C   Am
Dm   Em   F   G

[Pre-Chorus]
Dm              F
 Saiki wis ra kudu 
             Am       G
Ngenteni awakmu tresnamu
Dm                  F
 Tak anggep wis ra ono 
          C      G
Kabeh janji manismu

[Chorus]
C          G   
Ngomong wae 
    Am           Em
Opo sing mbok karepke
 F           C
Opo wae yen iso nggawe 
     Dm      G
Dadi atimu seneng
C         G
Jujur wae 
    Am           Em
Opo sing mbok karepke
   F               C
Ra sah mandek terosno wae 
     Dm       G
Takduduhi dalane

C          G   
Ngomong wae 
    Am           Em
Opo sing mbok karepke
 F           C
Opo wae yen iso nggawe 
     Dm      G
Dadi atimu seneng
C         G
Jujur wae 
    Am           Em
Opo sing mbok karepke
   F               C
Ra sah mandek terosno wae 
     Dm       G    C
Takduduhi dalane...

Chord Kunci Gitar Nella Kharisma TAk Duduhi Dalane
Chord Kunci Gitar Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Kord Lagu Gampang



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.