ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Kunci Gitar PENGAGUM RAHASIA By PENDHOZA

Title : Pengagum Rahasia
Artis/Band : Pendhoza
Tag : Dangdut, Hip Hop
[Chord Spesial]
E A D G B e'
2 0 0 2 3 2 = D/F#
x x 0 2 1 2 = D7
x 2 0 0 3 3 = G/B

[Intro]
G   D/F#   Em   D
G   D/F#   Em   D   G

[Verse 1]
   G             D/F#
Tratapan atiku nali'ko
  Em                 D
Kowe liwat ning ngarepe moto
  C           Bm
Roso iki dadi ra karuan
   A                    D   D7
Nyawang kowe sing ayu tenan

  G             D/F#
Saben wengi kegowo ngimpi
 Em                     D
Esemmu sing manis ngayemke ati
    C             Bm
Nggawe aku pingin kenal kowe
  A                  D
Mugo durung ono sing nduwe

[Pre-Chorus]
F              G
Aku salah menduga
         Em             Am
Ternyata kau ada yang punya
      F          G
Seketika aku kecewa
         E
Ku pilih saja
                  Am  G
Jadi pengagum rahasia

[Chorus]
       F               G
Bola bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
Soyo ngawur iki dadi roso sayang
         F                     G
Pengen cedak nanging aku malah wedi
        E
Mergo kowe
                  Am  G
Wes ono sing nduweni

       F                    G
Kudu piye yen wes ngene kahanane
       C         G/B          Am
Soyo suwe rosoku mung kanggo awakke
        F                     G
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E
Mending ndungo
                  Am
Sesuk aku jodone kae

[Verse 2]
            F                G
Kebacut kedanan aku karo esemmu
               C                    Am
Bingung piye carane mendapatkan dirimu
                F                G
Sadar diri ning matamu aku iki sopo
                C
Koyo cebong nggayuh 
Lintang sing ra iso nyoto

              F                 G
Pancen kenyataan kadang marai loro
           C                     Am
Opo dasar aku iki sing ra tau ngoco
               F                       G
Yo mung iso nyawang kowe nggone wong liyo
                C
Bakal tak tresnani nganti tekane tuwo

[Pre-Chorus]
F              G
Aku salah menduga
         Em             Am
Ternyata kau ada yang punya
      F          G
Seketika aku kecewa
         E
Ku pilih saja
                  Am  G
Jadi pengagum rahasia

[Chorus]
       F               G
Bola bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
Soyo ngawur iki dadi roso sayang
         F                     G
Pengen cedak nanging aku malah wedi
        E
Mergo kowe
                  Am  G
Wes ono sing nduweni

       F                    G
Kudu piye yen wes ngene kahanane
       C         G/B          Am
Soyo suwe rosoku mung kanggo awakke
        F                     G
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E
Mending ndungo
                  Am
Sesuk aku jodone kae

[Interlude]
F   G   Em   Am   F   G   C
F   G   Em   Am   F   G   C
   
[Chorus]
       F               G
Bola bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
Soyo ngawur iki dadi roso sayang
         F                     G
Pengen cedak nanging aku malah wedi
        E
Mergo kowe
                  Am  G
Wes ono sing nduweni

Am  Am  G  F                    G
Ku..du pi..ye yen wes ngene kahanane
       C         G/B          Am
Soyo suwe rosoku mung kanggo awakke
        F                     G
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E
Mending ndungo
                  Am
Sesuk aku jodone kae

       F               G
Bola bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
Soyo ngawur iki dadi roso sayang
         F                     G
Pengen cedak nanging aku malah wedi
        E
Mergo kowe
                  Am  G
Wes ono sing nduweni

       F                    G
Kudu piye yen wes ngene kahanane
       C         G/B          Am
Soyo suwe rosoku mung kanggo awakke
        F                     G
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E
Mending ndungo
     
Sesuk aku jodone kae...

Chord Kunci Gitar Pendhoza Pengagum Rahasia
Chord Kunci Gitar Pendhoza Pengagum Rahasia Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original Nada Dasar G


Share :

Auto Scroll Stop Scroll