ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord KLENIK GENK - BUBAR WAE

Title : Bubar Wae
Artis/Band : Klenik Genk
Tag : Pop
[Chord Spesial]
E A D G B e'
3 5 3 4 6 3 = G7
x x 0 2 1 2 = D7
2 0 0 2 3 2 = D/F#

[Intro] 
C   D   Bm   E
Am  D   G

[Verse I]
 G              C
Aku kudu piye meneh
D              G
Atiku uwes sumeleh
      C       D
Ngarepke sliramu
  Bm           Em
Dadi pendampingku
       C
Soyo suwe dirasakke
       D
Soyo jeru

[Verse II]
   G                 C
Pancen isoku mung ngalah
D                      G
Tak pileh ngatokke langkah
    C     D    
Senajan uwes
  Bm        Em
Dadi pilihanmu
           C
Timbang ngelu dipikir
D        G   G7
Ra iso turu

[Pre-Chorus]
C                D
Wes madep mantep atiku
    Bm        Em
Tresnomu dudu nggo aku
    F
Mungkin wes dalane
       D               D7
Kowe kudu tak ikhlaske

[Chorus]
G
Soyo jeru roso
D/F#
Mung tambah nelongso
Em        D
Tak lungo
     C       D   G
Ketimbang atiku ajur

G
Soyo jeru roso
D/F#
Mung tambah nelongso
Em        D
Tak lungo
    C     D      G
Aku tak milih mundur

        C         D
Yen wes dadi takdire
 Bm          Em
Aku kudu ninggalake
  Am
Kowe karo aku
        D           G
Luwih becik bubar wae

[Interlude] 
C   C   C   G   
C   C   C   G
C    G    Am    D

[Pre-Chorus]
C                D
Wes madep mantep atiku
    Bm        Em
Tresnomu dudu nggo aku
    F
Mungkin wes dalane
       D               
Kowe kudu tak ikhlaske

[Chorus]
G
Soyo jeru roso
D/F#
Mung tambah nelongso
Em        D
Tak lungo
     C       D   G
Ketimbang atiku ajur

G
Soyo jeru roso
D/F#
Mung tambah nelongso
Em        D
Tak lungo
    C     D      G
Aku tak milih mundur

G
Soyo jeru roso
D/F#
Mung tambah nelongso
Em        D
Tak lungo
     C       D   G
Ketimbang atiku ajur

G
Soyo jeru roso
D/F#
Mung tambah nelongso
Em        D
Tak lungo
    C     D      G
Aku tak milih mundur

        C         D
Yen wes dadi takdire
 Bm          Em
Aku kudu ninggalake
  F
Kowe karo aku
        D           G
Luwih becik bubar wae...

[Outro]
   C   G   
C  C  C

Chord Kunci Gitar Bubar Wae Klenik Genk
Chord Kunci Gitar Bubar Wae by Klenik Genk Kord Lagu Mudah Gampang Versi Original Chord Gitar Online


Share :

Auto Scroll Stop Scroll