Chord OVERALL - KUDU KUAT ATI (Kunci Gitar Original F)

Title : Kudu Kuat Ati
Artis/Band : Overall
Tag : Dangdut
[Intro]
F   A#m   F   A#m
Am   Dm   Gm   C

[Verse I]
  F     A#m         F
Kabeh, uwes tak lakoni
  F     A#m         F
Kabeh, uwes tak turuti
Am         Dm          Gm
Mugo, kowe bakal ngerteni
      C
Aku sayang kowe

[Verse II]
  F     A#m         F
Kudu, sabar le ngadepi
  F     A#m       F
Kudu, kuat batin iki
  Am             Dm        Gm
Senadyan, tresno ra dadi siji
          C
Yen kuwi dalane
           F
Kudu kuat ati

[Re-Intro]
Gm   C   F

[Reff]
A#        C           F
 Kalah rupo kalah bondo
           A#
Menang nggawe nyaman
      C          F
Tur sebatas kekancan
  A#    C      Am       Dm
Roso nyaman ra iso bertahan
 Gm       C           F
Ati ati kuwi mung jebakan

[Re-Intro] 
Gm   C   F

 F      A#m        F
Ayu, pancen tak akoni
  F       A#m         F
Nanging, aku kudu ngerti
Am        Dm            Gm
Dudu, aku sing ono ning ati
          C      C
Nanging roso iki..
             F  A#m  F
Ora bakal ganti..

[Interlude]
F   A#m   F   Am  
Woo woo oooo ooo..
Dm  Gm  C   F

[Bridge]
Am           Dm
 Umpomo roso ning jero dodo
       Gm         C        F
Ra patio tok gatekno ora popo
Am                Dm
 Sing penting aku uwis berjuang
          Gm               C
Tak buktekke roso iki ora ilang wooo

[Reff]
A#        C           F
 Kalah rupo kalah bondo
           A#
Menang nggawe nyaman
      C          F
Tur sebatas kekancan
  A#    C      Am       Dm
Roso nyaman ra iso bertahan
 Gm       C           F
Ati ati kuwi mung jebakan

A#        C           F
 Kalah rupo kalah bondo
           A#
Menang nggawe nyaman
      C          F
Tur sebatas kekancan
  A#    C      Am       Dm
Roso nyaman ra iso bertahan
 Gm       C           F  Dm
Ati ati kuwi mung jebakan

C  D     G

[Reff: Overtone]
C        D           G
 Kalah rupo kalah bondo
           C
Menang nggawe nyaman
      D          G
Tur sebatas kekancan
  C     D      Bm       Em
Roso nyaman ra iso bertahan
 Am       D            G
Ati ati kuwi, mung jebakan
 Am        D           G    G
Ati ati, kuwi mung jebakan...

Chord Kunci Gitar Overall Kudu Kuat Ati
Chord Kunci Gitar KUDU KUAT ATI by OVERALL Kord Lagu Mudah Versi Original Nada F



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.