ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord NDX AKA - GOBLOK

Title : Goblok
Artis/Band : NDX AKA
Tag : Dangdut, Hip Hop
[Intro]
A   E   F#m   C#m
D   A   E  
A

[Chorus]
     A                E
Kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      F#m             C#m
Nangismu karo aku bahagiane ro liyane
  D           A
Bola bali ati mbok larani
  E
Nanging kowe tetep tak tresnani

     A              E
Roso sayangku tak setel ra kejeron
     F#m                C#m
Ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
    D              A
Wis tak loske kowe ro liyane
   E                          A
Pancen kabeh iki wis dadi dalane

[Verse I]
A               E
 Rasane atiku loro
                      F#m
Yen kelingan janji-janji
                    C#m
Mbiyen ngomonge tresno
                    D
Eh jebule mung ngapusi
                 A
Pisan pindo tak ngapuro
                    E
Ping telu karo wong liyo
Ping papat malah lungo
                A
Asssh atiku wis kulino

A            E                     F#m
 di larani bola bali ngopo tak baleni 
            C#m                    D
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
             A             E
aku pingin lali kepiye carane
                           A
duh Gusti atiku ambyar rasane

[Chorus]
     A                E
Kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      F#m             C#m
Nangismu karo aku bahagiane ro liyane
  D           A
Bola bali ati mbok larani
  E
Nanging kowe tetep tak tresnani

     A              E
Roso sayangku tak setel ra kejeron
     F#m                C#m
Ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
    D              A
Wis tak loske kowe ro liyane
   E                          A
Pancen kabeh iki wis dadi dalane

[Verse II]
A                E
Wis hop stop aku ra kuat tenan
    F#m                 C#m
Nglakoni tresno iki rasane dadi edan
   D                   A
Saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
      E
Tok jileh nggo bersandar
Nek wis mari ninggal aku

       A              E
Tangis air matamu kubalas dengan cinta
     F#m                  C#m
Tapi kasih sayangku kau balas dengan luka
D                      A
Cidro ning ati iki ben tak tambani
  E
Tulong kowe lungo wae 
                     A 
Please don't back to me

[Bridge: Cewek]
      A            E
Tresnoku, nglarani atimu
     F#m          C#m        D
Lungoku, nggawe tangise sliramu
    A           E
Sepurane, kabeh iki salahku

    A          E
Opo ra..iso di baleni
    F#m         C#m
Cerito, tresno koyo wingi
     D             A
Janjiku, bakal tak tresnani
E              A
Kowe, tekane mati

[Chorus]
     A                E
Kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      F#m             C#m
Nangismu karo aku bahagiane ro liyane
  D           A
Bola bali ati mbok larani
  E
Nanging kowe tetep tak tresnani

     A              E
Roso sayangku tak setel ra kejeron
     F#m                C#m
Ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
    D              A
Wis tak loske kowe ro liyane
   E                          A    A
Pancen kabeh iki wis dadi dalane...

Chord Kunci Gitar NDX AKA GOLBOK

Chord Kunci Gitar NDX AKA GOBLOK Kord Lagu Dasar Mudah Gampang Versi Original



Share :

Auto Scroll Stop Scroll