Chord DEMI KOWE - Happy Asmara ft Gilga Sahid (Kunci Gitar Dasar)

Title : Demi Kowe
Artis/Band : Happy Asmara, Gilga Sahid
Tag : Dangdut
Chord Ddim7
E| x
A| x
D| 0
G| 1
B| 0
e| 1

[Chorus]
F#m
Aku lilo adoh omah
     D
Adoh wong tuwo
       E                      A  Ddim7
Demi kowe ben supaya tetep mulya
    F#m       
Tresnaku 'ra bakal ilang 
        D   
Senajan adoh paranku
     E                    A
Setiaku karo kowe tekan matiku

[Music]
F#m   D   Bm   E   
A

[Verse]
A                  C#m
Dik aku bali, arep nepati janji
    D       E          A
Tak jaluk kowe ra ngapusi
A                   C#m
Lungaku wingi amung golek rejeki
    D             E         A
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati
      D
Wes seprene suwene
      A
Aku lunga ninggal kowe
  Bm          E             A
Adoh paran yo mung dinggo kowe

[Chorus]
F#m
Kowe lilo adoh omah
     D
Adoh wong tuwo
      E                      A  Ddim7
Demi Aku ben supaya tetep mulya
    F#m       
Tresnaku 'ra bakal ilang 
        D   
Senajan adoh paranku
     E                    A
Setiaku karo kowe tekan matiku

[Rap 1] 
F#m
Aku lunga 'ra ngilang
Nanging mergo kahanan
    D
Aku ora ngapusi
Bakal tak perjuangkan
  A
Mikir masa depan 
Karo golek modal
  E
Dinggo sesuk rabi
Duduk di pelaminan
        F#m
Mugo Gusti ngijabahi
Aku kowe dadi siji
      D
Bakal urip bebrayan
Ojo wedi kelangan
 A
Aku ning sandingmu 
Ngancani uripmu
   E
Mergo yo mung kowe sing 
Gawe seneng atiku

[Pre-Chorus]
      D
Wes seprene suwene
      A
Aku lunga ninggal kowe
 Bm           E             A
Adoh paran yo mung dinggo kowe

[Chorus]
F#m
Kowe lilo adoh omah
     D
Adoh wong tuwo
      E                      A  Ddim7
Demi Aku ben supaya tetep mulya
    F#m       
Tresnaku 'ra bakal ilang 
        D   
Senajan adoh paranku
     E                    A
Setiaku karo kowe tekan matiku

[Rap 2]
          F#m
Mergo tresno aku biso
Adoh paran njogo roso
D
Godaan teko
Nangging aku ora ngiwa
      A
Saiki wis urip bareng
Susah senang dilakoni
      E
Ono kowe aku wani
Ngadepi urip iki
  F#m
Matur suwun wis gelem nompo aku
   D
Sampun percoyo karo janji janjiku
  A
Bakal tak jaga tekaning patiku
  E        
Kanggoku awakmu kui harga diriku

[Pre-Chorus]
      D
Wes seprene suwene
      A
Aku lunga ninggal kowe
 Bm           E             A
Adoh paran yo mung dinggo kowe

[Chorus]
F#m
Kowe lilo adoh omah
     D
Adoh wong tuwo
      E                      A  Ddim7
Demi Aku ben supaya tetep mulya
    F#m       
Tresnaku 'ra bakal ilang 
        D   
Senajan adoh paranku
     E                    A
Setiaku karo kowe tekan matiku

F#m
Kowe lilo adoh omah
     D
Adoh wong tuwo
      E                      A  Ddim7
Demi Aku ben supaya tetep mulya
    F#m       
Tresnaku 'ra bakal ilang 
        D   
Senajan adoh paranku
     E                    A
Setiaku karo kowe tekan matiku..
     E                    A
Setiaku karo kowe tekan matiku..

Chord Kunci Gitar Happy Asmara ft Gilga Sahid Demi Kowe



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.