Chord Gitar Happy Asmara Feat Delva Irawan - STM (Sampek Tekane Mati)

Title : STM (Sampek Tekane Mati)
Artis/Band : Happy Asmara, Delva Irawan
Tag : Dangdut
   D/G  A7  B7
E|  3   0   2
A|  0   0   2
D|  0   2   4
G|  3   0   2
B|  4   2   4
e|  3   0   2

[Intro]
C   D   Bm   Em
C   D   G

[Verse 1]
   G                C
Sayang aku tresno kowe 
                   (aku ugo sayang kowe)
D                  G       D/G
 Parasmu ngedemke atiku 
                     (haa aaa haa)
Em                 Am
 Esemmu ayu ngilangke masalahku
    D            G    Cm
Ngguyumu marai ayemku

[Verse 2]
  G                C
Sayang aku ugo tresno kowe
D                  G    D/G
 Sabarmu ngademke atiku
Em                    Am 
 Perjuanganmu mung kanggo aku
      D                  G
Bakal tak eman tekane matiku

[Pre-Chorus]
Am         D
Podo janjine 
         G        Em F#m 
Lan ora bakal ninggalke
 G Bm Am       D           G
Selawase bebarengan karo kowe

[Chorus]
   C          D
Crito tresno iki 
      G     D/G     Em
Neng atikuu sak lawase
          Am
Tak nggo crito anak lan putu
          D                    G
Hubungan iki nibo tangi karo kowe

 C           D
Ora bakal lungo
           Bm        Em
Sak durung tutupe nyowo
          Am
Aku lan kowe ngukir tresno
      D                  G  Em
Gusti ampun, kulo dipisahno
C     D
Haaa'aaaaaa
Em        Bm        A7
Kowe lan aku dadi siji

[Interlude]
B7    Em D  C     D
Huuuu uuuu huuuu huuu 

[Pre-Chorus]
Am         D
Podo janjine 
         G           Em
Lan ora bakal ninggalke
      Am       D           G
Selawase bebarengan karo kowe

[Chorus]
   C          D
Crito tresno iki 
      G     D/G     Em
Neng atikuu sak lawase
          Am
Tak nggo crito anak lan putu
          D                    G
Hubungan iki nibo tangi karo kowe huu

 C              D
Ora bakal aku lungo
           Bm        Em
Sak durung tutupe nyowo
          Am
Aku lan kowe ngukir tresno
      D                  G  Em
Gusti ampun, kulo dipisahno
          Am
Aku lan kowe ngukir tresno
      D                  G C D  G
Gusti ampun, kulo dipisahno..

Kunci Gitar STM (Sampek Tekane Mati) - Happy Asmara feat Delva Irawan

Chord Lagu Dasar Mudah

Chord STM Sampek Tekane Mati Happy Asmara ft Delva Irawan Kunci GItar



[ REQUEST CHORDS | SUBMIT CHORDS ]

Seberapa akurat chord diatas? Jika terdapat nada yang menurut kamu kurang tepat, beritahu kami melalui kolom komentar agar dapat segera kami koreksi.