ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord Gitar MIKIR MIKIR - Pendhosa feat Guyon Waton

Title Chords : Mikir Mikir
Artis/Band : Pendhoza, Guyon Waton
Tag : Dangdut
[Intro]
C   G   Am   D

[Verse]
   G                   Em  D
Pertama kali kita bertemu
 C               D          G  D
Aku durung ono rasa ro sliramu
     G                       Em  D
Ning suwene dinka dadi ono rasa
 C                D           G
Opo kabe iki sing jenenge tresna

  G          D     Em  D
Rungono suarane atiku
     C
Nggonku nandang rasa 
    D          G  D
Tresna ro sliramu
     G
Sing tak jaluk kowe 
  D          Em  D
Tulus iso nompo
 C               D         G
Ojo mangu mangu utowo kepekso

[Pre-Chorus]
      C         D
Kowe adoh aku susah
       Bm        Em
Kowe cedak aku bungah
       C         D        G
Kangen iki tak bisa terobati

[Chorus]
 C          D
Aku milih kowe 
    Bm        Em
Ora milih liyane
  Am           D
Nanging kowe malah 
       G
Iseh mikir-mikir
    C       D
Karena keadaan 
     Bm      Em
Yang jadi alasan
      Am
Tresnoku sayang 
  D             G
Kini kau gantungkan

[Interlude]
C   D   Bm   Em
Am   D   G

[Rap]
     G
Cintaku wes tak pupuk 
Berharap iso entuk
  D
Kowe sing tak arep 
Mergo ati wes karep
    Em
Aku wani berjuang 
Ora mung modal sayang
       C
Ra ono liyane 
         D
Atiku sampeyan number one
      G
Ra perlu mikir pindo 
kowe ojo maido
       D
Podo-podo le jomblo 
Mugo iso dadi jodo
  Em
Tuku timun keno 
Dinggo lalapan
        C
Sak ben dino ngalamun 
      D
Mergo nunggu jawaban

[Pre-Chorus]
      C         D
Kowe adoh aku susah
       Bm        Em
Kowe cedak aku bungah
       C         D        G
Kangen iki tak bisa terobati

[Chorus]
 C          D
Aku milih kowe 
    Bm        Em
Ora milih liyane
  Am           D
Nanging kowe malah 
       G
Iseh mikir-mikir
    C       D
Karena keadaan 
     Bm      Em
Yang jadi alasan
      Am
Tresnoku sayang 
  D             G
Kini kau gantungkan

 C          D
Aku milih kowe 
    Bm        Em
Ora milih liyane
  Am           D
Nanging kowe malah 
       G
Iseh mikir-mikir
    C       D
Karena keadaan 
     Bm      Em
Yang jadi alasan
      Am
Tresnoku sayang 
  D             G
Kini kau gantungkan

      Am
Tresnoku sayang 
  D             G
Kini kau gantungkan

      Am
Tresnoku sayang (tresnoku sayang)
  D             C   Bm  Am     D
Kini kau gantungkan..

Chord Kunci Gitar Mikir Mikir Pendhoza feat Guyon Waton


Share :

Auto Scroll Stop Scroll