ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Chord Nderek Langkung - Isih Ngarep (feat Wikan Apriani)

Title Chords : Isih Ngarep
Artis/Band : Nderek Langkung
Tag : Dangdut
[Intro]
A   E   F#m   C#m
D   A   Bm   E
A   E

[Verse]
 A    E     F#m         C#m
Ora Getun kowe ninggal aku
D           E           A   E
  Mergo kui wes penjalukmu
    A     E  F#m       C#m
Senajan kowe wes ro liane
  D       E            A
Jane aku isih ngarep kowe

D   E   A

[Pre-Chorus]
D            E
Mbiyen mlaku gandengan
C#m           F#m
Ngulon ngetan boncengan
     Bm         E           A
Ning saiki mung tinggal kenangan

[Chorus]
      D          E
Lewat neng kali urang
       C#m      F#m
Hawane adem tenanan
        Bm             E
Nyawang kenangan pas bareng
     A
Esih Pacaran
        D              E
Neng ndalan ngguya ngguyu
       C#m        F#m
Kowe bungah aku melu
        Bm    E           A
Nanging saiki mung kari halu

[Interlude]
D   E   C#m   F#m
Bm   E   A   A
D   E   C#m   F#m
Bm   E   A   A

[Wikan]
       D         E
Tulung ikhlasno aku
         C#m      F#m
Ora usah ngare'o iku
       Bm       E         A   A7
Kuatno atimu ngadepi lungoku
    D            E
Aku nganti ra gampang
          C#m       F#m
Dinggo ngalehke kenangan
            Bm
Nanging wis takdire 
 E            A   A
Awak dewe pisahan

[Chorus]
      D          E
Lewat neng kali urang
       C#m      F#m
Hawane adem tenanan
        Bm             E
Nyawang kenangan pas bareng
     A
Esih Pacaran
        D              E
Neng ndalan ngguya ngguyu
       C#m        F#m
Kowe bungah aku melu
        Bm    E           A
Nanging saiki mung kari halu

      D          E
Lewat neng kali urang
       C#m      F#m
Hawane adem tenanan
        Bm             E
Nyawang kenangan pas bareng
     A
Esih Pacaran
        D              E
Neng ndalan ngguya ngguyu
       C#m        F#m
Kowe bungah aku melu
        Bm    E           A
Nanging saiki mung kari halu

        D              E
Neng ndalan ngguya ngguyu
       C#m     F#m
Mung karo sliramu
        Bm    E           A
Nanging saiki mung kari halu...

chord miring:
    A7
E|  x
A|  0
D|  2
G|  0
B|  2
e|  0

Kunci Gitar Isih NGarep by Nderek Langkung Ft Wikan Apriani Chord Lagu Dasar Dan Lirik
Chord Nderek Langkung Isih Ngarep


Share :

Auto Scroll Stop Scroll