ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Kunci Gitar MAS HIM - GELO Chord Dasar

Title Chords : Gelo
Artis/Band : Mas Him
Tag : Dangdut
[reff]
  Em    Bm
Kurang opo
     C           G
Kowe wes tak sayangi
     C             G
Kowe wes tak tresnani
        Am
Malah gawe gelo
        B
Malah gawe aku loro

[intro]
Em   Bm   C   G
A5 B5 C5
D    G

[verse 1]
G                   Bm
Biyen Kowe seng tresno
  C
Kowe seng marai
  Am          D
Kowe seng jalari
G               Bm
Tak kiro kowe setyo
  C
Jebule tresnamu
          G       D
Mung koyo dolanan dadu

[bridge]
   Bm
Nyatane
     C        G
Kowe Karo liyane
      Em               D
Katresnanku mbok sepeleke
   Bm
Ra nyongko
     C         G
Kowe ngeboti kono
     Am            D
Gelo Atiku rasane loro
 
[reff]
  Em    Bm
Kurang opo
     C             G
Kowe wes tak tresnani
     C           G
Kowe wes tak sayangi
        Am
Malah gawe gelo
        D
Malah gawe aku loro

  Em     Bm
Nanging opo
     C           G
Kowe malah blenjani
     C          G
Kowe malah ngapusi
            Am
Sayangku ku Iki
         B
Tresnoku kang suci

[musik]
Em   Bm   C   G
Am   F#m   B

[bridge]
Em          Bm
Saiki aku gelo
  C
Jebule tresnamu
          G         D
Mung koyo dolanan dadu

   Bm
Nyatane
     C        G
Kowe Karo liyane
      Em               D
Katresnanku mbok sepeleke
   Bm
Ra nyongko
     C         G
Kowe ngeboti kono
     Am            D
Gelo Atiku rasane loro

[reff]
  Em    Bm
Kurang opo
     C             G
Kowe wes tak tresnani
     C           G
Kowe wes tak sayangi
        Am
Malah gawe gelo
        D
Malah gawe aku loro

  Em     Bm
Nanging opo
     C           G
Kowe malah blenjani
     C          G
Kowe malah ngapusi
            Am
Sayangku ku Iki
         B
Tresnoku kang suci

   Em    Bm  C  G  C  G
Kurang opoooo....
       Am
Kowe gawe gelo
       D
Kowe gawe aku loro
 
  Em     Bm
Nanging opo
     C           G
Kowe malah blenjani
     C          G
Kowe malah ngapusi
            Am
Sayangku ku Iki
         B        Em
Tresno tulus iki..
Chord MAS HIM - GELO Kunci Gitar Dasar Dan Lirik Lagu
Chord Mas Him Gelo Kunci Gitar Dasar


Share :

Auto Scroll Stop Scroll