ZTNMUSICHEMJ1SN7014HBF8G3DT1N9OZ8Z-20

Kunci Gitar Tekomlaku - Kapusan Chord Dasar

Title Chords : Kapusan
Artis/Band : Tekomlaku
Tag : Dangdut

[intro]
C   D   G
C   D   G

[verse 2]
G                Em
wes kulino ngasakke
C                D
nganti mati roso atiku
Bm                    Em  E
aku sing selalu ngancani
C            D              C  D
ratau ono ajine ning uripmu

[verse 2]
G                 Em
kabeh omongmu aku wes percoyo
   C                        D
tanpa nyongko percoyoku tok nggliyo
  Bm                      Em   E
segampang kui kabeh tok sepelekke
        C                          D
mergo roso tresnoku sing terlalu gede

[pre-chorus]
    C                    D
panggon ati sing tak resikke
    Bm               Em
tok regeti karepmu dewe
          Am    D
aku pamit lungo
                    G
koe sing milih wong liyo

[chorus]
              C
cukup wingi wingi
  D
koe nyepelekke aku 
Bm                     Em
sing saben dino mbok larani
  E         Am
gematiku ra kurang
              D
sabar entek-entekan
                G
ra sanggup bertahan

              C
lorone ra sepiro
  D
nanging gawe isin 
   Bm                   Em
atiku sing kudune tok jogo
E           Am
wes ra kuat nompo
          D
aku wes bahagyo
              G
wes nemu wong liyo

[interlude]
C   D   Bm   Em
Am   D   D

[pre-chorus]
    C                    D
panggon ati sing tak resikke
    Bm               Em
tok regeti karepmu dewe
          Am    D
aku pamit lungo
                    G
koe sing milih wong liyo

[chorus]
              C
cukup wingi wingi
  D
koe nyepelekke aku 
Bm                     Em
sing saben dino mbok larani
  E         Am
gematiku ra kurang
              D
sabar entek-entekan
                G
ra sanggup bertahan

              C
lorone ra sepiro
  D
nanging gawe isin 
   Bm                   Em
atiku sing kudune tok jogo
E           Am
wes ra kuat nompo
          D
aku wes bahagyo
              G
wes nemu wong liyo

              C
lorone ra sepiro
  D
nanging gawe isin 
   Bm                   Em
atiku sing kudune tok jogo
E           Am
wes ra kuat nompo
          D
aku wes bahagyo
              G
wes nemu wong liyo

[outro]
G           Am
wes ra kuat nompo
          D
aku wes bahagyo
              C    Cm
wes nemu wong liyo..
              G
wes nemu wong liyo..
Chord Lagu Kapusan - Tekomlaku Kunci Gitar Dasar Dan Lirik chordgitaronline.com
Chord Tekomlaku Kapusan Kunci Gitar Dasar


Share :

Auto Scroll Stop Scroll